Vill du se mer attraktiv ut? Eller vill du lista ut vilka signaler någon sänder till dig? Lär dig to

21 Dec
Vill du se mer attraktiv ut? Eller vill du lista ut vilka signaler någon sänder till dig? Lär dig tolka de erotiska kroppsignalerna!
För att lyckas i spelet mellan man och kvinna kan det vara avgörande att veta vilka signaler våra kroppar sänder ut. Vårt kroppsspråk avslöjar hur vi känner oss  – och vi kommer att bli bedömda därefter. Författaren Martin Lloyd-Elliot har skrivit boken ”Det erotiska kroppsspråket” (Semic) och här är de bästa tipsen för dig!

1. ÖGONEN
För det bästa och mesta av dina ögon. Om du kan tänka dig att markera de med smink så är det en klart fördel. Le med ögonen och tänk på att en blick kan säga mer än tusen ord. Möter du ngåon du är intresserad av kan det kännas som du träffats av blixten när era blickar möts.
2. ÖGONBRYN
Ögonbrynen är väldig viktiga för oss. Vi använder de automatiskt när vi ser någon vi är attraherad av. Titta efter en lätt höjning av ögonbrynen hos någon när du tittar på honom eller henne så avslöjar de om personen är intresserad av dig.

3. MUNNEN
Om någon du är intresserada av möter din blick kommer han eller hon att sära på läpparna. Tänk på att accentuera läpparna, antingen med färg eller med fukt. Läppbalsam är alltid bra så munnen inte ser torr ut. När du ler med munnen – le med hela ansiktet om du vill visa ditt intresse. Och puta med läpparna om du vill ha en kyss!

4. HALSEN
Enkelt knep är att se om den du är intresserad av får rodnader på halsen när ni pratar med varandra. Det betyder att din attraktion är besvarad.
5. HÅR
Utan att tänka på det rör vi vid vårt hår när vi pratar med någon vi känner attraktion för. Vi kan tvinna eller snurra det, eller bara röra det.

6. AXLARNA
Utan att veta om det rycker vi lite på axlarna när vi står bredvid någon vi känner oss attraherade av. Rörelserna är ofta små och snabba så det gäller att vara uppmärksam om du vill uppfatta signalerna.

7. HÅLLNING
Hållningen betyder mer än du tror. Vill du visa ditt intresse – tänk soldat: in med magen, ner med axlarna och upp med bröstet. Gör tvärtom om du inte är intresserad.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: