Britt Ekland Bondbruden är tillbaka på slottet i SVT ikväll kl 20.00

26 Dec

slottet svt
Britt Ekland Bondbruden är tillbaka på slottet.

Jan Malmsjö, Peter Stormare, Britt Ekland, Magnus Härenstam och Arja Saijonmaa. Fem väldigt olika och starka personligheter möts under en sommarvecka på slottet Trollehem i Skåne.

Olika men ändå lika – för alla njuter mer eller mindre av att få stå i centrum. Eller som skönhetsdivan Britt Ekland uttrycker det. ”Vi ääälskar att höra våra egna röster”.

Britt anländer till slottet, som den amerikanska superstar hon är, med nio väskor innehållandes kläder och skor. En av väskorna tillhör den lilla sällskapshunden Tequila.

Med en bjällra runt halsen retar Tequila gallfebern på de övriga deltagarna under veckan.
-Den som tog mest plats av alla var den där Adhd-hunden. Åh, vad vid har bråkat om den hunden, säger Magnus Härenstam under en presskonferens i Stockholm. Jan Malmsjö och Arja Saijonmaa håller med. Britt Ekland och hunden fanns tyvärr inte med för att försvara sig. Den femte stjärnan Peter Stormare kunde inte heller närvara vid pressdagen för årets ”Stjärnorna på slottet”.

En dag var
Varje stjärna får en heldag var då de planerar aktiviteterna för sig själv och de andra. Under den dagen kretsar allt runt den specifika personen och ett porträtt av stjärnan ritas upp för tittarna.

Britts dag handlar om hälsa och fest. Den supersmala skönhetsdrottningen tvingar de övriga till hård träning på förmiddagen som sedan avslutas med thaimassage. Kvällen rundas av med en festlig måltid där den före detta Bondbruden pumpas på detaljer ur sitt liv.

-Verkligheten med Peter Sellers var som en skräckfilm. Han hade fruktansvärda humörsvängningar och var enormt svartsjuk, berättar Britt Ekland som var gift med Sellers under fyra år på 60-talet.

Mer värme och kärlek i år
I förra årets Stjärnorna på slottet medverkade Maud Adams, Mona Malm, Sven-Bertil Taube, Börje Ahlstedt och Peter Harrysson. Under en middag utbryter ett gräl mellan Börje Ahlstedt och Peter Harrysson. Ahlstedt provocerar Harrysson genom att påstå att han inte fick några roller på Dramaten och därför inte kunde fortsätta där.

Några riktiga storgräl kan vi nog inte räkna med mellan årets deltagare.
-Det är klart att man ibland märkt att produktionen försökt att provocera fram saker mellan oss, men jag tycker ändå att vi varit rätt bra på att förutse vad de fiskat efter, säger Magnus men tillägger att det ”nog kommer att bjudas på en hel del godbitar för tittarna ändå”.

Årets version är enligt producenten Tina Graffman mer kärleksfylld och humoristisk än fjolårets. ”Den har en värme i sig som inte fanns i den förra”, säger Tina.

http://www.007museum.com/

 

 

2 svar till “Britt Ekland Bondbruden är tillbaka på slottet i SVT ikväll kl 20.00”

  1. barbakvinna januari 9, 2008 den 9:59 f m #

    http://blogg.aftonbla…jag tycker inte att hon gjorde något bra ifrån sig direkt..

  2. Leo Beata januari 9, 2008 den 10:42 f m #

    Britt Ekland har ju gjort en näbb av överläppen. Kolla profilen!Hon hade nog varit snyggare ”naturell” – utan skönhetskirurgi och botox… Tycker Arja är häftig! Peter Stormare och jag delar födelsedag så honom måste jag bara gilla… eller tvärtom!Undrar om det är stora egon som blir stjärnor eller om stjärnstatusen skapar egona…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: