Bond…James Bond signerade Bok på Bok bibliotek mässan

29 Sep

Bok och Biblioteksmässan james bond

Hej ,
Här kommer bilderna från Bokmässan och biblioteksmässan i Göteborg.

Där jag har fått signera min nya bok på bokmässan.

Det är första gången som jag har skrivet en bok och tanken är att hedra min far Johannes Schäfer och Ian Fleming och att få knyta ihop det med mitt James Bond museum och namnbytet är en dröm som går i uppfyllelse.


Boken är också ett uppslagsverk  med register och massor med bilder och möten med människor under resans gång, den passar både barn och vuxna att läsa.

 Vid mässans första dag på torsdagen och fick jag besök av förlagschefen Albert Bonnier som fick en bok signerad till sin son. En kul detalj är att jag var med i Stenungssund 19 maj i år och presenterade den nya Bondboken  ”I Djävulens tjänst” av Sebastian Faulk som Ian Flemings släktingar har tagit över och fortsatt att skriva långt efter hans bortgång (1964), där fick jag träffa Albert Bonnier första gången, vem vet det kanske kan bli ett samarbete i framtiden.

Björn Hellberg dök upp och fick en signerad bok och jag fick hans senaste verk i byte. En kul detalj är att Björn Hellberg finns med i boken som jag har skrivit. Ernst Billgren var en av kändisarna som fick en signerad bok.

Bok och Biblioteksmässan var en mycket stor och rolig upplevelse med 10 000 tals besökare under dagarna fyra i montern med gymnasieskolor som gjorde intervjuer som dom skulle använda i deras som specialuppdrag i deras skola och redovisa för lärare vilken monter de tyckte var häftigast.

Nu kommer även den nya bondfilmen ”Quantum of Solace” att ha premiär 31 oktober så det passar att släppa boken nu.

 http://www.007museum.com/Bondboken.htm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: