The Nobel Prize in James Bond film.

29 Aug

The Nobel Prize in James Bond film Tomorrow Never Dies.

The Nobel Prize

James Bond film Tomorrow Never Dies (Pierce Brosnan) is named in two Bondfilms, from 1997 and Thunderball 1965 (Sean Connery).

I hope to be invited to the Nobel cermony of the book I am writing and need information about the history.



Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in: Logo

Du kommenterar med ditt Logga ut / Ändra )


Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )


Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )


Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: