Bollingermiddag med Pontus Frithiof samt Bollingers chefsvinmakare Mathieu Kauffmann

12 Mar

Bollingermiddag med vinmakaren  Pontus Frithiof gillar Bollinger och vi är därför extra glada att ge er möjlighet att
spendera en kväll på Pontus! med Bollingers chefsvinmakare Mathieu Kauffmann.
Champagne är ju inte bara en utmärkt aperitif utan även en fantastisk
måltidsdryck. För er som inte provat, här är tillfället!

Fördrink

Bollinger Special Cuvée

Pontus
Lyxcanapéer

Bollinger Rosé

Friterad abborre med vit
sparris och hollandaisesås

Bollinger La Grande Année 04
(Sverigepremiär!)

Kalvbräss vol-au-vent
Bollinger RD 99
magnum

Tryffelfärserad vårkyckling med ankleversås ”Jan Hugo
Stenbeck”

Bollinger RD 96 magnum

Classic kaffe och
chokladtryffel

Pris: 1 590 kr per
person

Plats: Pontus Brunnsgatan 1
Datum:
Tisdagen den 19 mars

Klockan: 19.00
Bokning:
Senast 18.00 måndagen den 18 mars, på osa@pontusfrithiof.com

Begränsat antal platser – först till kvarn!

Varmt
välkomna!

Vännerna på Arvid Nordquist och Pontus Frithiof med
personal

speciell_cuve007

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: