Nybros James Bond Flyger runt i världen. Norwegian Air Shuttle ASA

7 Maj

Nybros James Bond Flyger runt i världen. Norwegian (Norwegian Air Shuttle ASA)

Han har gjort det igen. Lyckats göra reklam för lilla Nybro ute i stora världen. I aprils utgåva av Norwegian Magazine presenteras Nybros egen James Bond Gunnar Schäfer på ett helt uppslag.

Var bor Bond? Flygbolaget Norwegian är det näst största flygbolaget i Skandinavien och det tredje största lågprisbolaget i Europa med 331 linjer till 120 destinationer i Nordafrika och Mellanöstern. 70 procent av alla dem som reser med flygbolaget läser Norwegian Inflight Magazine, så det blir ett stort antal passagerare som nu får veta var någonstans James Bond bor. För det är nämligen månadens nyckelfråga för Norwegian Magazine.

Lik Timothy Dalton? Då har han kommit in i 007museet där han träffar Gunnar Bond som han beskiver som en vältränad och stilig Timothy Daltonlik James Bond, som kör en bil med nummerplåten 007 JB och som bor i ett hus som heter Goldeneye men som till vardags jobbar med bildelar.

ABBA James Bond? Tillsammans med storheter som Alice Babas , ABBA, Charlotte Pirelli, bröderna Herreys, Loreen och nya melodifestivalvinnaren Robin Stjernberg, i ett stort reportage om melodifestivalen, är Nybros egen James Bond den ende svensk som finns i det norska magasinet.

KLT Ann-Helene Tärning redaktion@nybrotidning.com

http://www.007museum.com/klt_norwegian.htmNorwegian_737

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: