”En Lördag med Bond” Mazda X5 James Bond museum Nybro Sweden

23 Dec

bond_mazda_traff  En Lördag med Bond

Har en kund i Nybro som driver både en bildelsbutik samt världens enda? James Bond museum. museet innehåller verkligen allt som har med James Bond att göra och är ett himmelrike för Bondfantasten.
En länk till hans hemsida http://www.007museum.com/

Vi utgår från Växjö och avfärd mot Nybro senast 8.45 med samling på parkeringen vid mataffären Rondellen vid kalmarrondellen  (Fagrabäcksrondellen). Vi kör en liten omväg över Ingelstad och sedan vidare på en rolig miataväg till Hovmantorp. Sedan vidare till Lessebo och Kosta för ännu en bra miataväg över Orrefors.

Han öppnar museumet kl 10 på lördagar och tanken är att vi ska vara där runt kl10. Finns gott om uppställningsplatser för våra bilar både på gräs och asfalt.

Gunnar ”Bond” Schäfer som äger muséet kommer direkt att ta hand om oss och vi börjar med en film om honom och muséet. Sedan finns det tid över att dels titta på alla saker samt även möjlighet till diverse aktiviteter tex 5-kamp, frågesport, roullette, prickskytte (soft airgun) m.m.
Museumet innehåller även ett antal fordon tex en Jaguar E-type, den faktiska BMW Z3´n som användes i GoldenEye, en BMW motorcykel från Tomorrow never dies m.m. m.m.
Kostnaden per person landar runt 100:-
Mat serverar han dessvärre inte så det får vi lösa på annat sätt efteråt men vi har tillgång till kaffe och dricka om det önskas.

Tidsåtgång är svårt att uppskatta men han har öppet 10-14.

http://www.mx-5.se/vbulletin/showthread.php?31018-En-Lördag-med-James-Bond-8-Juni

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: