WordPress.com presenterar

James Bond 007 museum.com

2015 i bloggande

Gott Nytt År önskar WordPress.com!

I I

Om fyrverkerierna

Varje raket representerar ett inlägg som publicerats på denna blogg under 2015. Och eftersom vi gillar att dela gjorde vi fyrverkerierna tillgängliga som ett jQuery-tillägg på Github.

Vissa webbläsare är bättre lämpade för den här typen av animationer. I våra tester fungerade Safari och Chrome bäst. Din genomsnittliga poäng är okänd (information).

Vi gjorde vackra, animerade fyrverkerier för att fira ditt bloggande! Tyvärr saknar den här webbläsaren möjlighet. Vi gjorde ett bildspel som ersättning, men vi hoppas att du kommer tillbaka till den här sidan med en HTML5-webbläsare. I våra tester fungerade Safari eller Chrome bäst.

För att sparka igång det nya året skulle vi vilja dela uppgifter med dig om James Bond 007 museum.coms aktivitet under 2015. Du kan börja rulla!

Krispiga siffror

Konsertsalen på Sydney-operan rymmer 2 700 personer. Den här bloggen besöktes cirka 9 600 gånger under 2015. Om den hade varit en konsert på Sidney-operan skulle det ta cirka 4 utsålda föreställningar för att lika många personer skulle få se den.

Det laddades upp 44 bilder, vilket tog upp totalt 12 MB utrymme. Det är cirka 4 bilder per månad.

Dagen med mest trafik detta är var 17 november med 72 visningar. Det mest populära inlägget den dagen var Bond...James Bond Sweden Nybro.

Publiceringsmönster

Under 2015, blev det 93 nya inlägg, vilket ökade antalet inlägg i arkivet på bloggen till 1 802 inlägg.

Längsta inslag

6 juli - 9 juli

Bästa dag

Med totalt 23 inlägg

Sevärdheter under 2015

Det här är inläggen som fick flest visningar på James Bond 007 museum.com under 2015.

Hur hittade du den här bloggen?

Webbplatserna i topp vad gäller hänvisningar under 2015 var:

 1. 007museum.com
 2. twitter.com
 3. facebook.com
 4. eniro.se
 5. translate.google.com

Varifrån kom de?

Det är 107 länder totalt!
Länder i topp: Sverige, USA och .Tyskland

Vi ses 2016

Tack för att du flög med WordPress.com under 2015. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen under 2016! Gott Nytt År!

WordPress.com

James Bond 007 museum.com

… men vänta, det finns mer!

Tack för att du tar dig en titt på denna årsberättelse. Om du vill kan du starta din egen WordPress.com blogg under 2016!

 1. 1 Gratis

  Det är gratis att starta en WordPress.com blogg, så om du har recept, kattfoton eller djupa tankar att dela med dig av finns det ingen anledning att inte försöka blogga.

 2. 2 Överraskningar

  Vi kommer skapa ett läckert magasin med innehåll från varje WordPress.com-blogg du följer. Det är ett jättebra sätt att få en överblick.

 3. 3 Interaktivera

  Du kan kommentera, gilla och reblogga bra inlägg som du hittar på WordPress.com. Det är också ett fantastiskt sätt att starta en egen community och hitta likasinnade bloggare.

Besök WordPress.com nu!